Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

TITULARIZARE 2017 în ALBA: Candidat eliminat de la proba scrisă, pentru tentativă de fraudă. Alţi 41 s-au retras din examen, din motive personale

Publicat

titularizare 2014 alba iulia Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a actualizat datele după proba scrisă de la concursul de Titularizare 2017. Miercuri, dintre cei 476 de candidaţi care au avut dreptul de a participa la testul scris, unul a fost eliminat din examen, pentru tentativă de fraudă, 56 au absentat, iar alţi 41 s-au retras din concurs, din motive personale, potrivit inspectorului şcolar general Marcela Dărămuş.

Candidatul care a fost eliminat din examen a dat proba scrisă la centrul de concurs de la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia.

În total, la proba scrisă au fost 512 candidaţi înscrişi, însă doar 476 cu drept de participare la testarea din acest an. S-au retras din examen 41 de candidaţi, din motive personale, iar 56 au absentat. Au rămas 377 de lucrări ce vor fi trimise pentru corectare.

La concursul de Titularizare 2017 în Alba sunt disponibile peste 800 de posturi, majoritatea pentru educatoare sau învăţători. Proba scrisă contează 75% din media de repartizare pe post. Rezultatele vor fi cunoscute în 18 iulie.

Subiectele şi baremele de corectare vor fi publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei, miercuri după-amiaza.

Proba scrisă s-a desfășurat miercuri, în judeţul Alba, începând cu ora 10.00,  în două centre de concurs – Colegiul Naţional „Horea, Cloşca Şi Crişan” Alba Iulia (234 candidaţi pe liste) şi Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia (242 candidaţi pe liste) începând cu ora 10.00. Candidații au trebuit să fie prezenți în sala de concurs, cel mai devreme la ora 8.00 și cel mai târziu la ora 9.00. Durata de redactare a lucrărilor a fost de patru ore, plus 1-2 ore pentru candidații cu deficiențe grave.

Candidații care în timpul desfășurării probei scrise au fost surprinși copiind, având asupra lor telefoane mobile sau alte mijloace de calcul sau de comunicare la distanță ori transmițând soluții cu privire la subiecte au fost eliminați din concurs. În judeţul Alba a fost un singur caz.

Sunt scoase la concurs 841 de posturi, din care 695 sunt vacante, 273 sunt complete, 422 incomplete 422 şi 146 rezervate. Din total, 83 sunt titularizabile, restul fiind disponibile pentru suplinitori.

Vezi lista: Posturi Titularizare 2017 Alba

AICI, lista posturilor titularizabile din judeţul Alba.

Concursul constă în probă practică şi/ sau inspecţie specială la clasă şi proba scrisă. Probele practice şi inspecţiile speciale la clasă în profilul postului s-au desfăşurat în perioada 30 mai – 30 iunie, inclusiv pentru absolvenţii promoţiei 2017. Candidaţii care nu obţin la inspecţia specială la clasă sau la proba practică minimum nota 5 (cinci) nu pot participa la proba scrisă.

Vezi TITULARIZARE 2017 în ALBA: Peste 50 de candidaţi nu s-au prezentat la proba scrisă. Primele rezultate, în 18 iulie

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax