Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un motociclist, lovit de un autoturism în timp ce încerca să vireze la stânga. A suferit fracturi multiple

Publicat

Un accident rutier s-a produs duminică în jurul orei 17.30 în Ampoiţa, la intersecţia cu drumul care duce spre pensiunea Mama Luţa. Au fost implicate două autoturisme şi o motocicleta. Motociclistul, lovit de unul dintre autoturisme, a suferit multiple fracturi şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs în momentul în care, motociclistul încerca să vireze la stânga, fără a se asigura. A fost lovit de şoferul din autoturismul din spate. Motociclistul a suferit fracturi multiple, de claviculă şi altele, şi a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„La data de 29.04.2012, ora 1715, pe DC 68, la km 2+400 metri, în  localitatea Ampoiţa, I.A., de 41 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea o motocicletă,  nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului motociclistul a suferit o fractură de claviculă şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate.”

Foto: arhivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax