Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO Autostrada Sibiu – Orăştie: Directorul CNADNR a confirmat în faţa parlamentarilor data de 30 septembrie pentru redeschiderea tronsonului Cunţa-Sălişte

Publicat

autostrada santier cunta saliste_3În mai puțin de două săptămâni, din 30 septembrie, românii ar putea circula pe tronsonul demolat şi reconstruit din Autostrada Sibiu – Orăștie, între Cunţa (judeţul Alba) şi Sălişte (judeţul Sibiu). Directorul CNADNR și-a asumat acest termen marți, în fața Comisiei de specialitate din Camera Deputaților, potrivit deputatului PNL de Alba, Dan Simedru. 

„În cadrul ședinței de marți, 20 septembrie, a Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură i-am adresat directorului CNADNR, Cătălin Homor, întrebarea referitoare la stadiul lucrărilor pe cei 22 de km din autostrada Sibiu-Orăștie, închiși anul trecut. Prin răspunsul său, directorul CNADNR a confirmat data de 30 septembrie ca fiind sigură pentru redeschiderea traficului pe acest tronson de autostradă”, a transmis Dan Simedru.

Potrivit acestuia, directorul CNADNR nu a comentat pe marginea subiectului, însă și-a asumat și în fața Comisiei de specialitate din Camera Deputaților acest termen.

Astfel, în mai puțin de două săptămâni, pe 30 septembrie, românii ar putea circula pe acest tronson. Termenul marchează peste un an de când autostrada a crăpat din cauza infiltraţiilor de apă.

Bucata de 22 de kilometri dintre Cunţa şi Sălişte a costat peste 600 milioane de lei, fără TVA.

Într-un video publicat pe pagina de facebook a Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, marți, 20 septembrie, se poate observa situația din șantier.

Pe 7 septembrie s-a împlinit un an de când Autostrada Orăştie – Sibiu a fost închisă între Cunţa (judeţul Alba) şi Sălişte (judeţul Sibiu), din cauza surpărilor. Dacă iniţial urma să fie redeschisă în câteva luni, abia în august au început lucrările, derulate de CNADNR.

Vezi şi FOTO-VIDEO: Cum arată AUTOSTRADA închisă de un an. Forfotă pe şantierul dintre Cunţa şi Sălişte. Stadiul lucrărilor

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. dura

    duminică, 25.09.2016 at 12:47

    voi chiar credeti in promisiunea sefilor de la CNADNR !!!
    a cate-a promisiune numai in ultimul an….el merge pe principiul…promit ca orice zi in functie inseamna comision in buzunar.
    pe 30 septembrie o sa incerc sa ma deplasez pe acest tronson,dar o sa se lucreze in continuare pana inainte de algeri !!!

  2. Alin Goga

    marți, 27.09.2016 at 12:56

    Cătălin Homor minte de îngheață apele! Dacă nu se redeschide autostrada pe 30 septembrie îşi dă demisia acest incompetent, şef al găştii de meafioți din CNADNR? Nuuuuu, nu se va întâmpla acest lucru şi va venincu explicații puerile legate de vreme, ploi, temperaturi scăzute şi alte bla-bla-uri, căci ministrul Sorin Buşe NU are curajul să îi ceară demisia acestui incompetent de Cătălin Homor…dacă Cătălin Homor este ținut în brațe de Marcel Boloş şi Cătălin Drulă, cine să îi poată face ceva incompetentului care ne costă pe toți nervii, sănătatea, confortul pe drumuri, dezvoltarea economică???????? Ministrul e zero în fața acestui incompetent şi mincinos notoriu (dovedit prin declarațiile mincinoase legate de terminarea lucrărilor la Podul Agigea, la DN 76, la Podul Giurgiu – Ruse, DN 66, etc, etc)!

  3. dura

    joi, 06.10.2016 at 14:30

    Aloo d-l ministru al transporturilor,d-l sef al CNADNR, azi de dimineata 06.10 2016 am intrat pe autostrada sa ma duc la Saliste si ce credeti, BARIERE !!!!
    Pai nu va-ti angajat o data,si inca o data…daca nu ma insel undeva pana in 05.10.2016 si……
    Dupa cum va spuneam termenele in Romania nu sunt decalate ce 24-48 ore cum se intampla foarte rar in tarile civilizate,aceste ore se transforma in zile….
    Asa cum am estimat mai sus in final va fi data in exploatare finala inainte cu o saptamana de alegeri !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax