Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Arta pentru toți”, un proiect educațional pentru liceenii din Alba. Tinerii sunt invitaţi să participe la ateliere de pian, vioară, canto sau desen

Publicat

„YouthBank” Alba organizează inaugurarea proiectului „Arta pentru toţi”, realizat de echipa „Miracle Workers”, formată din elevi ai Liceului de Muzică şi Arte Plastice Alba Iulia. Acesta este finanţat de Fundaţia Comunitară Alba, prin programul „YouthBank”, cu suma de 2.000 de lei.

Proiectul se adresează liceenilor din Alba Iulia care doresc să descopere domeniile muzicii sau artelor plastice. Cei 85 de liceeni albaiulieni care s-au înscris vor participa la activităţile din cele şase ateliere pregătite special pentru ei: pian (prof. Mihaela Gornic), vioară (prof. Stelian Feraru), canto clasic (prof. Ioan Chiciudean), canto popular (prof. Raluca Oltean), desen/arhitectură (prof. Livia Bar, prof. Alexandrina Filip). Liceenii înscrişi vor fi împărţiţi în grupuri, care vor trece prin toate atelierele de muzică şi artă plastică.

Tinerii vor primi o diplomă de participare, dar şi alte cadouri surpriză. La finalul zilei, participanţii vor lua parte la un program artistic susţinut de elevii secţiei de muzică din cadrul liceului.

Proiectul va debuta vineri, 10 iunie 2011, începând cu ora 12.00, în incinta liceului. Scopul proiectului este de a populariza aceste arte, deseori puţin cunoscute de publicul tânăr, dar mereu fascinante, iar Fundaţia Comunitară Alba a ales să îl finanţeze în cadrul programului YouthBank pentru faptul că proiectul a fost gândit şi pus în aplicare de o echipă de liceeni, care îşi doresc să facă ceva pentru colegii lor din oraş şi pentru comunitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax