Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

1 – 3 octombrie: Cupa Florea Grup la tenis de câmp, ediția a VII-a. Detalii despre eveniment și înscrieri

Publicat

Florea Grup și Tenis Pro Lincă invită pe toți pasionații de tenis la cea de a VII-a ediție a „Cupei Florea Grup” la Tenis de Câmp. Evenimentul va avea loc în perioada 1 – 3 octombrie 2021, pe terenurile Tenis Pro Lincă (Aleea Sf. Capistrano, nr. 1, Alba Iulia).

Pe lângă categoriile bine cunoscute, Open Partener, +35 ani și + 60 ani, această ediție aduce o noutate: categoria Family. Aici se pot înscrie echipe formate din părinte și copil.

„Dorința noastră este de a încuraja cât mai mult practicarea sportului. Mai ales în aceasta perioadă, mișcarea este esențială pentru sănătatea fizică și psihică a fiecăruia dintre noi.

Este responsabilitatea noastră să implicăm și copiii în activitatea sportivă, ei având ca principal model în viață membrii familiei apropiate.

De aceea organizăm an de an această cupă, iar acum încurajăm și pe cei mici să se alăture părinților în practicarea sportului alb” spune Marcel Florea, director general Florea Grup și participant la competiția de tenis.

Partidele se vor disputa în grupe de patru echipe (după caz, trei sau cinci), după sistemul „fiecare cu fiecare”, două seturi. La 1-1, tiebreak 10 puncte. Pentru Open Partener, regulamentul este 2 din 3 seturi, cu set decisiv.

Primele două echipe se vor califica în grupele semifinale, după care se va juca semifinala 1, semifinala 2, finala.

La eveniment sunt invitați și spectatorii, iar în acest sens, Florea Grup și Club Sportiv Arena au lansat o inițiativă unică pentru Alba Iulia: „Ghidul spectatorului în sportul alb”.

Materialul va fi distribuit gratuit tuturor celor prezenți și cuprinde o serie de bune practici pe care cei din tribune sunt încurajați să le respecte. Dorința organizatorilor este de a populariza acest sport, dar de a și educa publicul cu privire la conduita pe care trebuie să o aibă atunci când sunt în preajma unui teren de tenis.

Pentru înscrieri sau mai multe informații, participanții au la dispoziție următoarele numere de telefon: Tel.: 0763 615 072; 0762 642 176.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax