Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

1 IUNIE: Polițiștii vor fi alături de copii pe ”strada Bucuriei” la Alba Iulia. Programul IPJ Alba de Ziua Copilului

Publicat


politie copii

De Ziua Internațională a Copilului, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba desfășoară, împreună cu partenerii tradiționali, activităţi dedicate celor mai tineri dintre locuitorii județului. Polițiștii vor fi prezenți pe „Strada Bucuriei” din Alba Iulia, dar și alături de copiii din alte localități și vor organiza concursuri și jocuri interactive în cadrul cărora vor fi promovate mesaje preventive.

Vezi și BUBBLE PARADE, pe 1 iunie, la Alba Iulia: O arteră intens circulată din oraş se închide şi devine „strada Bucuriei”

În perioada 1 – 11 iunie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba vor desfăşura o serie de activităţi dedicate copiilor.

Acestea vor debuta, sâmbătă, 1 iunie, la ora 10.00, pe „strada Bucuriei” (B-dul 1 Decembrie 1918) din Alba Iulia, unde polițiștii se vor alătura organizatorilor activităților dedicate sărbătoririi Zilei Internaționale a Copilului în cadrul unor concursuri de desene și de biciclete la care cei mici vor avea ocazia să demonstreze că știu să circule corect. Strădania participanților va fi recompensată cu dulciuri și diplome.

Luni, 3 iunie, copiii din Ocna Mureș se vor întrece în concursul de desene pe asfalt, intitulat „O lume de copii – o lume sigură!”, iar în data de 4 iunie la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 16 din Alba Iulia, preşcolari ai grupelor mari din mai multe grădiniţe din municipiu vor participa la concursul „Micii Pietoni” în cadrul cărora își vor demonstra cunoştinţele de circulaţie pietonală şi vor prezenta scurte momente artistice.  

Miercuri, 5 iunie, în municipiul Alba Iulia va avea loc concursul „Patrule Şcolare în acţiune” la care sunt aşteptate să participe patrulele şcolare de la unităţile de învăţământ din judeţul Alba, iar joi, 6 iunie, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia va avea loc etapa judeţeană a concursul „Educaţie Rutieră – Educaţie pentru Viaţă”.

În data de 11 iunie, la Grădiniţa cu program prelungit „Primii Paşi” din municipiul Aiud, copiii din grupele mari ale grădiniţelor din Aiud, îşi vor expune lucrările în cadrul expoziţiei de desene şi colaje „Atenţie! Circul şi eu!”.

Activitățile ce vor avea loc în perioada 3 – 11 iunie, dedicate Zilei Internaționale a Copilului, sunt organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Alba împreună cu Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Școlar Județean Alba.


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Copiii și profesorii din Alba, plecați în excursie în Italia, au ajuns în țară. Medic, la Vama Borș: Nu prezintă simptome

Publicat

Autocarul ce îi transportă pe elevii și profesorii din Alba care s-au întors de urgență în țară dintr-o excursie în Italia a ajuns în Vama Borș duminică, în jurul orei 19.30. Toți cei din autocar au trecut printr-un filtru medical, fiind consultați de către medici îmbrăcați în costume speciale.  Potrivit medicilor, cei aflați în autocar […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Iubește românește de Dragobete 2020. MESAJE pentru persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților la români

Publicat

dragobete

MESAJE de DRAGOBETE 2020: SMS-uri, idei de felicitări și declarații de dragoste. Românii celebrează în fiecare an, pe 24 februarie, ziua iubirii, de Dragobete. Este momentul în care cei îndrăgostiţi au ocazia să-şi exprime şi să-şi dovedească sentimentele, prin cele mai interesante și neașteptate gesturi și declaraţii  de dragoste. Dragobete era numit şi Năvalnicul sau […]

Citește mai departe
Publicitate

AIUD

FOTO: Trei cămine culturale din comuna Unirea vor fi modernizate și dotate, printr-o investiție de 1,6 milioane de lei

Publicat

Trei cămine culturale aflate în satele Ciugudu de Jos, Inoc și Măhăceni din comuna Unirea vor fi modernizate și dotate printr-o investiție de 1,6 milioane de lei. Primăria comunei Unirea a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) trei licitații pentru execuția lucrărilor de modernizare și dotare a căminelor culturale din localitățile Măhăceni, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Prefectul de Alba: Carantină la domiciliu pentru elevii care se întorc din Italia. DSP decide dacă se aplică și părinților

Publicat

Prefectul de Alba, Nicolae Albu a declarat duminică seara, pentru Alba24, că elevii și profesorii de la Liceul „Regina Maria” din Alba Iulia, care vor sosi din Italia, vor fi în carantină la domiciliu. Acesta nu a putut preciza dacă și părinții copiilor vor fi ținuți în carantină, însă a explicat că o astfel de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate