Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

1 martie: Concurs pentru ocuparea a 5 posturi de inspector antifraudă, la Alba Iulia. Vezi în ce constă proba scrisă și condițiile de înscriere

Publicat

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală organizează, în data de 1 martie 2014 concurs pentru ocuparea unui număr de 300 posturi la Direcţia generală antifraudă fiscală din care 108 posturi la Directia de combatere a fraudelor. Cinci dintre aceste posturi sunt scoase la concurs la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Alba.

În Alba Iulia, concursul va viza 2 posturi de inspector antifraudă superior, 2 posturi de inspector antifraudă principal și un post de inspector antifraudă – asistent.

Proba scrisă constă în rezolvarea unor teste-grilă și se va desfășura în data de 1 martie 2014. Prin proba scrisă se testează cunoștințele teoretice necesare ocupării funcțiilor publice pentru care se organizează concursul. Subiectele pentru proba scrisă se stabilesc pe baza bibliografiei de concurs aprobate de președintele Agenției, astfel încât să asigure verificarea capacității de analiză și sinteză a candidaților, în concordanță cu nivelul și specificul funcțiilor publice pentru care se organizează concursul.

Câteva dintre condițiile de eligibilitate pentru un post de inspector antifraudă prevăd să nu fi fost condamnat(ă) pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului sau contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției publice, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea, să nu fi fost destituit(ă) dintr-o funcție publică sau nu i-a încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani, să nu fi desfășurat activitate de poliție politică, astfel cum este definită prin lege.

Candidații vor fi supuși unui examen psihologic complex, o evaluare a integrității, trebuie să aibă disponibilitate la delegări și program prelungit de muncă, dar și condiție fizică și psihică corespunzătoare efortului fizic și intelectual prelungit.

Vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice specifice de execuție de inspector antifraudă clasa I gradul profesional superior trebuie să fie de 9 ani,  pentru inspector antifraudă clasa I gradul profesional principal de 5 ani, iar pentru inspector antifraudă clasa I gradul profesional asistent de 1 an.

Vedeți aici cum s-a desfășurat proba în luna noiembrie:

Rezultatele interviului pentru INSPECTORI ANTIFRAUDĂ în Alba. Vezi cine va ocupa posturile scoase la concurs

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax