Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

11-12 noiembrie, la Alba Iulia: Festivalul-Concurs de muzică pentru tineri ”Voices”. Invitat special, Aurelian Temișan. PROGRAM

Publicat

La Alba Iulia se desfășoară, în 11 și 12 noiembrie, Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți”Voices”. Ajuns la ediția a X-a, evenimentul marchează Anul European al Tineretului în România. Invitat special este Aurelian Temișan.

Iubitorii de muzică sunt invitați la un festival de muzică pop la care vor participa tineri talentați, dornici de afirmare, care reprezintă casele de cultură studențești din țară.

Fiecare dintre aceștia va interpreta ”live”, pe scena Casei de Cultură a Studenților, două piese, una din ele obligatoriu în limba română. Tinerii interpreți vor concura nu doar pentru afirmare, ci și pentru premiile atractive oferite de organizatori și constând în echipamente tehnice profesionale, spun organizatorii.

Premii, juriu și recitaluri

La finalul concursului vor fi acordate: trofeul festivalului, premiile I, II și III, dar și o mențiune specială.

Juriul festivalului, ce îl are ca preşedinte pe compozitorul şi dirijorul Viorel Gavrilă, vicepreşedinte al UCMR–ADA (Asociaţia pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor), va puncta originalitatea interpretării pieselor, alegerea repertoriului și impresia artistică.

Nu vor lipsi vedetele consacrate, în festival urmând a susține recitaluri Aurelian Temișan, dar și Dominique Simionescu, câștigătoarea trofeului ”Voices”2021.

”Peste 100 de tinere talente româneștiau pășit, de-a lungul timpului,pe scena ”Voices” și a afirmării la nivel național, și este suficient să o amintim pe Roxen (Larisa Roxana Giurgiu), câștigătoare a trofeului ”Voices” 2016 și care a reprezentat România la Eurovision 2021”, a declarat Gheorghe Berghian, directorul Casei de Cultură a Studenților Alba Iulia.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, cu sprijinul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, al Primăriei Municipiului Alba Iulia și al Ligii Studenților din Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Va fi prezentat de Andreea Bogdan și MC Kotto.

Intrarea este liberă pentru public.

PROGRAM Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices” Alba Iulia

Vineri, 11 noiembrie, ora 19.00

  • concurs național de interpretare vocală
  • recital Aurelian Temișan

Sâmbătă, 12 noiembrie, ora 19.00

  • Gala Laureaților
  • recital Dominique Simionescu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax