Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

11-12 octombrie: Ziua Porților Deschise la ISU Alba. Tehnică de intervenție expusă la Mercur City Center și Carolina Mall

Publicat

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba va organiza Ziua Porților Deschise. Evenimentul are loc cu ocazia Zilei Internaționale a Reducerii Riscurilor de Dezastre, care este celebrată pe 13 octombrie.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență UNIREA al județului Alba își concentrează eforturile pentru a spori gradul de conștientizare și pregătire a cetățenilor, astfel încât aceștia să poată reacționa eficient în caz de urgență”, au transmis reprezentanții instituției în cadrul unei postări pe Facebook.

Ziua Porților Deschise va avea loc la toate subunitățile de pompieri din țară în perioada 11-12 octombrie 2024, între orele 10:00-15:00.

De asemenea, în perioada 12-13 octombrie, între orele 14:00 – 16:00, în incinta Mercur City Center și Carolina Mall vor fi organizate puncte de informare, demonstrații pentru acordarea primului ajutor și o expoziție a tehnicii de intervenție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate