Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

11 aprilie: „Salonul județean de icoane şi obiceiuri de Paşte” la Alba Mall, a patra ediţie. Vor fi expuse lucrări ale elevilor din Alba. Condiţii pentru înscrieri

Publicat

A patra ediție a „Salonului județean de icoane şi obiceiuri de Paşte” se deschide în 11 aprilie la Alba Mall. Ca în fiecare an, cuprinde o expoziţie de icoane, artă decorativă și artă manuală, lucrări ale elevilor din școlile generale, ale celor care frecventează cercurile de profil din cadrul Școlii de Artă și Meșteșuguri, dar și cluburi sau palate ale elevilor din județ.

Vineri, 11 aprilie, începând cu ora 12.00, la Alba Mall va avea loc vernisajul expoziţiei „Salonul judeţean de icoane şi obiceiuri de Paşte”. Evenimentul se află la cea de a patra ediţie şi este organizat de Consiliul Judeţean Alba şi Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar şi Palatul Copiilor.

Sunt invitaţi să participe copii şi tineri din toate instituţiile şcolare, palate ale copiilor, centre culturale, precum şi cei care frecventează cercurile de profil din judeţul Alba.

Cei interesați se pot înscrie până în data de 4 aprilie.

Vezi AICI criteriile de participare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax