Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

13 noiembrie: Lăsata Secului la Căminul Cultural din Pâclișa. Plăcinte tradiționale și concert religios cu Oana Bozga Pintea

Publicat

Lăsata Secului se sărbătorește la Căminul Cultural din Pâclișa, în data de 13 noiembrie. Este o tradiție care amintește tuturor de perioada de post și reflectare care precede sărbătoarea Crăciunului.

Atmosfera va fi una aparte, întreținută de artista Oana Bozga Pintea care va fi prezentă și va susține un recital de pricesne care îi va purta pe cei prezenți în lumea profundă a cântecelor religioase.

”Pentru că suntem într-un mediu prietenos și cald, vă așteptăm să vă bucurați de plăcinte tradiționale și alte bunătăți pregătite cu dragoste.

Haideți să petrecem împreună o seară de pace, muzică și bunătăți, să ne reamintim de valorile tradiționale care ne definesc și să ne pregătim sufletul pentru sărbătorile ce se apropie”, au transmis organizatorii evenimentului TNL Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax