Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mircea Hava și 14 consilieri locali PNL, au devenit „Moş Crăciun” pentru câteva familii nevoiaşe din oraş și un băiat diagnosticat cu tumoră pe creier

Publicat

consilieri PNL Mai mulți lideri județeni și consilierii locali de la PNL Alba Iulia au înlocuit pentru câteva ore funcţia pe care o au cu cea de Moş Crăciun. Aceştia au ales ca în acest an să fie „Moş Crăciun” pentru mai multe familii din oraş, cărora vor să le facă sărbătorile de Crăciun mai frumoase. „Înarmaţi” cu 30 de plase cu dulciuri şi alimente, 14 consilieri locali PNL, în frunte cu primarul Mircea Hava vor trece pe la familiile pe care le-au ales.

Viceprimarul Paul Voicu a spus că în acest an, un cadou special din partea PNL a fost făcut pentru Ciprian, băiatul de 13 ani din Alba Iulia, care a fost diagnosticat cu tumoră pe creier, respectiv camera în care acesta şi fraţii lui dorm a fost mobilată.

Pentru că sărbătoarea Crăciunului înseamnă să dăruieşti şi să fii mai bun, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, 14 consilieri locali de la PNL Alba Iulia împreună cu primarul Mircea Hava vor fi Moş Crăciun pentru mai multe familii din oraş. Fiecare consilier local şi-a les câte 2 familii nevoiaşe din Alba Iulia , cărora le vor duce alimente, fructe, dulciuri.

Pentru Ciprian Clamba, tânărul de 13 ani din Alba Iulia care a fost operat de tumoră pe creier, Moş Crăciun a venit din partea PNL Alba cu o surpriză mare, camera lui şi a fraţilor săi a fost complet mobilată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax