Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

17 profesori au contestat nota obţinută la examenul de Definitivat. Rezultatele finale vor fi comunicate în data de 26 iulie

Publicat

elevi

Dintre cei 111 candidaţi care au participat la proba scrisă a Examenului Naţional de Definitivare în învăţământ, organizat în Alba Iulia, 17 au formulat contestaţii în urma rezultatelor publicate luni. Cadrele didactice care au susţinut Definitivatul au nevoie de minimum nota 7.00 pentru a promova examenul.

În urma publicării rezultatelor, au fost înregistraţi 36 de candidaţi care nu au reuşit să obţină nota 7 şi nu au promovat examenul. Dintre aceştia, 17 au formulat contestaţii, majoritatea pentru limba engleză.

Contestațiile au putut fi depuse până în 24 iulie, urmând ca rezultatele finale să fie comunicate în 26 iulie. Lucrările au fost corectate în mai multe centre naţionale de evaluare, în funcţie de specialitate (disciplină), la Cluj, Sibiu, Braşov, Prahova, Bucureşti şi Iaşi.

Dacă trec de acest examen, profesorii intră în treapta superioară de salarizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax