Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

189 de şoferi, amendaţi într-o singură zi de poliţiştii din Alba, pentru depășirea regimului legal de viteză. Amenzi de aproape 44.000 lei

Publicat

Zi cu „ghinion” pentru șoferii care au traversat vineri județul Alba și nu au respectat regulile de circulație. Polițiștii din Alba au inițiat o acțiune în cadrul căreia au aplicat 241 de amenzi în valoare de aproape 44.000 lei, dintre care 189 au fost pentru viteza excesivă.

Vineri, 9.05.2014, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat, pe principalele artere rutiere ale judeţului, pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive.

Au fost constatate 241 de abateri contravenţionale de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, acestea fiind sancţionate cu amenzi în valoare totală de 43.970 lei. Dintre acestea, 189 au fost aplicate pentru depăşirea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reţinute un permis de conducere şi 9 certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax