Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

19 februarie: Mircea Diaconu şi Alexandru Repan în piesa „Variaţiuni enigmatice”, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Publicat

Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia găzduiește, în 19 februarie, de la ora 19.00, un spectacol extraordinar pus în scenă de Teatrul „Nottara”. „Variațiuni enigmatice” este o poveste despre doi bărbați total diferiți, pe care îi leagă iubirea pentru aceeași femeie. Mircea Diaconu și Alexandru Repan, doi dintre cei mai mari actori ai teatrului românesc, vor urca pe scena de la Alba Iulia.

„Variațiuni enigmatice” este o piesă despre doi bărbaţi total diferiţi şi despre două viziuni diferite asupra iubirii. O poveste despre un scriitor celebru şi un provincial aparent banal, care au în comun nimic altceva decât iubirea pentru aceeaşi femeie. Femeie care apare, pentru fiecare dintre cei doi, într-o ipostază total diferită.

Alexandru Repan îi dă personajului său, laureat al premiului Nobel şi retras acum pe o insulă pustie, un aer de enervantă superioritate, de exagerată aroganţă. Un scriitor blazat, un scriitor care nu crede în modelul banal de iubire, care preferă să ia femeile pentru ce sunt şi să le părăsească pentru ceea ce nu sunt.

Mircea Diaconu, pe de altă parte, este însă un om obişnuit. Un om simplu, banal poate, un personaj gri, uşor ezitant, mereu umil în faţa marelui scriitor. Dar, mai ales, un personaj teribil subestimat, de la bun început.

Albaiulienii vor avea ocazia să îi vadă pe cei doi în data de 19 februarie, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Biletul costă 50 de lei și se poate fi cumpărat zilnic între orele 8.00-19.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax