Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

2-3 iunie: Festivalul-concurs naţional de muzică pentru tineri și studenți „Voices”, ediția a IV-a, la Alba Iulia. PROGRAM, premii şi concerte

Publicat

AFIS VOICES WEB În perioada 2 – 3 iunie, la Alba Iulia se va desfășura a IV-a ediție a Festivalului Național „Voices”. În cadrul acestuia va avea loc concursul național de interpretare muzică ușoară pentru tineri și studenți, la care vor participa cele mai bune voci din centrele universitare din ţară. De asemenea, publicul este invitat la două super-concerte. 

Festivalul este singurul de gen din ţară şi urmăreşte evaluarea calităților vocale și promovarea tinerilor și studenților talentați în domeniul muzicii ușoare, transmit organizatorii.

Juriul concursului este condus de Viorel Gavrilă, compozitor şi dirijor, preşedintele juriului Selecţiei Naţionale Eurovision 2015 şi vicepreşedintele UCMR-ADA, Asociaţia pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor.

Membrii juriului vor fi cântăreaţa de muzică pop și vedetă de televiziune, NICO, Daniela Floroian, directorul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, Claudiu Marean, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia şi Constantin Şalapi, directorul Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeş.

Premiile concursului:

– Trofeu: 2.000 lei,

– Locul I: 700 lei,

– Locul II: 500 lei,

– Locul III: 300 lei.

Program:

Joi, 2 iunie, ora 20:00, PUB Skit 77

– Concurs naţional de interpretare muzică uşoară pentru tineri şi studenţi

– Recital Gabriel Cîndea, câştigătorul ediţiei 2015

– Recital NICO

Vineri, 3 iunie, ora 20:00, Mira Summer – Şanţurile Cetăţii

– DJ-Set Moving Elements

– Gala Laureaților

– Concert Dan Helciug & Spitalul de Urgență

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax