Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

20-21 mai: Zilele teatrului pentru copii „Lucian Blaga”, la Sebeș. Participă 11 trupe din țară

Publicat

Municipiul Sebeș susține organizarea Zilelor teatrului pentru copii „Lucian Blaga”, în perioada 20-21 mai 2023, în sala de evenimente a Centrului Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș, organizat în parteneriat cu Clubul Copiilor Sebeș și cu Palatul Copiilor Alba Iulia. 

Festivalul național Zilele teatrului pentru copii „Lucian Blaga” are o structură competițională cu trei categorii de vârstă, adresându-se copiilor de nivel primar, gimnazial și liceal și reunește pe scena Centrului Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș un număr de 11 trupe din țară, constituite din aproximativ 150 de elevi, alături de profesori coordonatori.

Festivalul își propune să creeze o legătură cu totul aparte între public și micii artiști, promovând spiritul de corectitudine, competiție, prietenie și fair-play în contextul întrecerilor dintre valori.

Participanții sunt din județele: Satu-Mare, Sibiu, Cluj, Brașov, Arad, Vâlcea, Hunedoara, Dolj, Gorj, Alba.

Sâmbătă, între orele 10.00 – 13.30 și 15.30 – 19.30, publicul va avea parte de un veritabil maraton de reprezentații artistice, iar duminică, începând cu ora 09.00, va fi organizată festivitatea de premiere.

Organizatorii evenimentului sunt: Palatul Copiilor Alba Iulia, Clubul Copiilor Sebeș, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, Inspectoratul Școlar Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax