Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

20-22 iunie: „Sărbătoarea Muzicii” la Alba Iulia cu BONNIE TYLER, Opera AIDA de Verdi și Radu Nechifor. Programul concertelor

Publicat

YouTube video

Seria evenimentelor grandioase continuă și în această lună la Alba Iulia. După ce în mai am avut parte de Alba Fest, în iunie este rândul altui eveniment să ne încânte. Bonnie Tyler, Opera Aida de Verdi și Radu Nechifor, un tânăr pasionat de nai vor fi protagoniștii „Sărbătorii Muzicii”.

Alba Iulia va răsuna de muzică bună. „Sărbătoarea Muzicii” din acest an va aduce trei proiecte de amploare și trei nume cu rezonanță națională și internațională.

Programul concertelor:

Printre primii care vor urca pe scenă va fi naistul Radu Nechifor. Artistul va susține vineri, 20 iunie, un concert alături de alți artiști.

Pe 21 iunie, sâmbătă, la Alba Iulia se va monta în premieră în România, în aer liber, spectacolul de operă AIDA de Verdi.

Aida este o operă compusă pe muzică de Giuseppe Verdi, bazată pe un libret scris de Antonio Ghislanzoni.

Opera Aida a fost compusă pentru inaugurarea primului teatru muzical de la Cairo și pentru sărbătorile legate de încheierea lucrărilor la Canalul Suez. Deși are acest caracter ocazional, lucrarea constituie o adevărată cotitură în creația lui Verdi. Prin înfruntarea caracterelor, forța pasiunii și expresivitatea muzicii, “Aida” este o autentică dramă romantică. Această operă reprezintă nu numai una din cele mai importante lucrări ale lui Verdi, ci și o culme a genului de operă în general.

Pentru prima dată în România celebra interpretă de muzică rock,  Bonnie Tyler, vine să își cunoască fanii. Artista cunoscută pe plan mondial datorită șlagărelor sale din anii ’70 și ’80 printre care „It’s a Heartache”, „Holding Out for a Hero” și „Total Eclipse of the Heart” va concerta duminică de la ora 21.00, în Piața Cetății, iar accesul publicului este liber.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax