Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

20-22 octombrie: Cupa „Muhlbach” la tenis de câmp, ediția a XIV-a, la Sebeș.

Publicat

tenis

În intervalul 20-22 octombrie, la Sebes va avea loc cea de-a XIV- a ediție a Cupei “Muhlbach” la tenis de câmp. Competiția de categoria a I-a este cuprinsă în calendarul competițional 2018 al Federației Române de Tenis (F.R.T.) pentru copii și junior, la categoriile de vârstă 10, 12, 14, 16, 18 ani băieți și fete.

Alături de sportivii legitimați din Sebeș, vor participa sportivi din toată țara. Rezultatele obtinuțe de sportivi și punctele acumulate contează în clasamentul general pe categorii de vârstă întocmit de Federația Română de Tenis.

Înscrierile se fac pe site-ul F.R.T., iar arbitrul desemnat întocmește tablourile de concurs, programează meciurile și consemnează rezultatele.

Primaria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, prin Centrul Cultural “Lucian Blaga”, va acorda participantilor diplome, cupe, medalii, obiecte sportive.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax