Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

22-23 decembrie: Concerte de Sărbători la Ocna Mureș, Abrud și Zlatna – Stagiunea Orchestrei de Cameră a Județului Alba

Publicat

Orchestra de Cameră a Județului Alba susține, în perioada 22 – 23 decembrie, o stagiune de concerte dedicate Sărbătorilor de Iarnă. Astfel, artiștii orchestrei propun o poveste muzicală despre sărbători în trei concerte speciale la Ocna Mureș, Abrud și Zlatna.

Prima reprezentație va fi în 22 decembrie, începând cu ora 17:00, la Biserica Reformată din Ocna Mureș, fiind urmată apoi în 23 decembrie de două concerte în Abrud (la Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” – ora 12:00) și respectiv Zlatna (Casa de Cultură „Horea Popescu” – ora 18:00).

În program sunt incluse colinde și cântece de Crăciun în interpretarea Orchestrei de Cameră a Județului Alba, alături de soliștii:

  • LORENA PUICAN – soprană
  • ALEXANDRU PAL – nai
  • GEORGETA PLUTĂ – soprană
  • DAN LIVIU CERNAT – vioară

Concertele sunt organizate de Consiliul Județean Alba prin Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, în parteneriat cu primăriile Ocna Mureș, Abrud și Zlatna. Fiecare eveniment se va desfășura cu public, accesul fiind permis până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, sau
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS- CoV-2, sau
  • prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore, sau
  • prezintă rezultatul negativ al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax