Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

22-24 iunie: Sărbătoarea Muzicii 2018. Dirijorul Vladimir Cosma şi orchestră de 170 de persoane, la Alba Iulia

Publicat

Luna iunie este una plină de evenimente la Alba Iulia. Fiecare weekend este marcat de invitați de seamă, concerte, spectacole şi surprize pentru albaiulieni şi turişti. Apogeul manifestărilor este Alba Fest, care va avea loc în perioada 8-10 iunie, însă seria evenimentelor continuă.

În 2018, la Alba Iulia, va avea loc Marea Unire a muzicienilor români, iar printre cei care au făcut istorie, punând România pe harta muzicii, este Vladimir Cosma. Marele dirijor va ajunge la Sărbătoarea Muzicii, în perioada 22-24 iunie.

Vladimir Cosma este compozitor, laureat cu două premii César pentru „Cea mai bună muzică de film“: „Diva“ (1982) şi „Le Bal“ (1984). Marele compozitor și-a anunțat prezența la Sărbătoarea Muzicii din această vară și nu vine singur, ci cu o orchestră de 170 de oameni. Evenimentul va costa în jur de 700.000 de lei și va avea loc în perioada 22-24 iunie.

„Vladimir Cosma e unic. Și, mai mult și mai important decât orice, Vladimir Cosma vine la Alba Iulia pentru Sărbătoarea Muzicii în Anul Centenarului. Faptul în sine poate fi considerat, fără niciun fel de exagerare, un eveniment. Nu în fiecare an avem șansa să îl vedem “la lucru” pe cel mai prolific dirijor și compozitor român în viață. Muzică de film, sute de coloane sonore compuse, mii de concerte, zeci de premii și discuri de aur sau platină… cifrele îl definesc însă prea puțin pe Vladimir Cosma. Pentru că el nu doar compune muzică, el respiră muzică. El este muzica”, transmit organizatorii.

Citeşte şi CALENDARUL EVENIMENTELOR 2018 la Alba Iulia. Zile pline de spectacole, istorie, lumini și muzică

Nu mai puțin de 1,5 milioane euro a bugetat Primăria Alba Iulia pentru cele aproape 40 de concerte, spectacole sau manifestări sportive care vor avea loc începând cu aprilie și terminând cu cel mai așteptat 1 Decembrie din ultimii 99 de ani.

Citeşte şi EVENIMENTELE Anului Centenar de la ALBA IULIA. Buget de 1,5 milioane euro de la primărie. LISTA și NOUTĂȚILE

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax