Connect with us
Publicitate

POLITICA

Delegaţie TSD Alba, la conferinţa internaţională pe tema „Reconstrucţia ideologică a stângii europene”

Publicat

O Delegaţie de 30 de tineri social-democraţi din Alba, condusă de Bogdan Medrea, preşedintele TSD Alba Iulia şi Bogdan Cristea, coordonator PES activists Alba, vor participa la Bucureşti la o conferinţă internaţională, având ca temă „Reconstrucţia ideologică a stângii europene”, eveniment programat în perioada 7-8 mai.

Pe parcursul celor două zile de conferinţă  se vor dezbate probleme referitoare la viitoarele alegeri locale din 2012, precum şi soluţii pe care stânga le are pentru o mai bună poziţionare în raport cu temele de interes public pentru cetăţenii europeni şi români. Conferinţa va încerca, de asemenea, să atingă principalele teme de actualitate europeană, ce pot reprezenta o sursă de idei şi soluţii .

La lucrările conferinţei internaţionale vor participa atât activişti PES, cât şi oameni de stânga din România şi din străinătate, dornici să afle mai multe despre soluţiile oferite la nivel european de social-democraţie. Printre invitaţi la conferinţă se vor afla liderul PSD Victor Ponta şi alţi lideri ai partidelor social-democrate din Europa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax