Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

25 noiembrie: Trupa Dublu Click din Alba Iulia, videoclip dedicat zilei împotriva violenței domestice în România. Premiera online

Publicat

Ziua de 25 noiembrie a fost declarată ziua împotriva violenței domestice în România. Trupa Dublu Click din Alba Iulia a lansat o piesa și un videoclip care ating problema violentei asupra femeilor.

Prin acest videoclip trupa a vrut sa faca aceasta problema mai auzită și să ajute persoanele puse în situații de violentă domestică pentru a știi ca nu sunt singure. Și că există instituții care le pot ajuta în asemenea situații.

Trupa Dublu Click are până acum un album de studiou, 20 concerte la activ, apariții TV și premii mai multe premii la concursuri.

Pentru acest videoclip, membrii formației sau trasformat în actori, pentru a face acest videoclip și mai realist.

”Sperăm ca acest videoclip să ajungă cât mai departe și să facem astfel problema violenței mai cunoscută” au transmis reprezentanții trupei, pentru Alba24.

Videoclipul va fi lansat vineri, la ora 12 și va putea fi urmărit aici.

Componența trupei:

Ilaria Sardiello – voce
Cristi Popovici – chitara
Andrei Susa – bass
Tarocco Alex – tobe

Dublu Click este o trupa de Fresh Pop Rock formată din doi români și doi italieni, care se remarcă prin creativitate și originalitate, datorită compozițiilor proprii.

Cristi Popovici și Andrei Susa sunt din Alba Iulia, iar Alex Tarocco și Ilaria Sardiello sunt italieni care, deși stau aproape unul de celălalt în Italia, s-au întâlnit abia la Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax