Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

4-7 septembrie: „Alba Iulia Music & Film Festival” – ediția 3. Premiere, teatru în aer liber și o „sufragerie urbană” în Cetatea Alba Iulia

Publicat

În perioada 4-7 septembrie, la Alba Iulia are loc cea de-a treia ediție „Alba Iulia Music & Film Festival”. Festivalul aduce pentru prima dată în fața publicului momente de stand-up comedy și piese de teatru. Acestea vin în completarea ofertei, deja tradițională de concerte live și filme de calitate. Ca în fiecare an, intrarea la evenimentele din program este gratuită.

Piesele de teatru se vor juca pe o scenă amenajată în curtea Palatului Principilor, zonă care va fi transformată într-o „sufragerie urbană”, cu hamace și mobilier urban inedit, în care spectatorii se vor putea relaxa pe parcursul celor patru zile de festival. Tot aici vor avea loc concerte și momente de stand-up comedy.

„Ideea de a amenaja un «living room urban» pornește de la o realitate: oamenii sunt cei care dau viață spațiilor publice. Odată cu spectaculoasa restaurare a centrului istoric, îi invităm pe albaiulieni să facă pasul următor și să se bucure cu adevărat de cetatea lor, să o descopere în noi moduri, fie că doar se relaxează după-amiaza într-un hamac sau participă la concertele și piesele de teatru pregătite în curtea Palatului Principilor”, spune Cristian Hordilă, directorul festivalului.

 sursa: albafilmfest.ro

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax