Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

76 de lozuri, bani și bonuri, ce au căzut dintr-o mașină, recuperate de Jandarmii din Alba Iulia și restituite proprietarilor

Publicat

Jandarmii din Alba Iulia au „recuperat” 76 de lozuri, peste 1.200 de lei și bonuri de casă, bunuri ce au căzut dintr-o mașină aflată în mers, în zona Liceului Tehnologic „Alexandru Domșa” din municipiu. Acestea au fost restituie reprezentanților unei agenții loto, cărora le aparținea.  

Potrivit reprezentanților Jandarmeriei Alba, în cursul zilei de 15 iunie, în timp ce se aflau la misiunea de menținere a ordinii și siguranței publice, în zona adiacentă Liceului Tehnologic „Alexandru Domșa” din municipiul Alba Iulia, jandarmii au fost sesizați de către un participant la trafic despre faptul că dintr-o mașină aflată în mers a căzut o mapă de culoare verde.

Aceștia au recuperat mapa inscripționată și obiectele care căzuseră din ea și s-a constatat că în interior se aflau 76 de lozuri cu valoare de 3 și 6 lei, suma de 1.247 de lei, precum și bonuri de casă.

Ulterior, s-a luat legătura cu reprezentanții agenției loto cărora le aparținea bunul, iar aceștia s-au prezentat la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba, pentru a le fi restituite cele menționate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax