Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

MIERCURI: Oferte de locuri de muncă pentru tinerii din judeţul Alba la ”Târgul de Joburi” de la Casa de Cultură a Studenţilor

Publicat

Tinerii din judeţul Alba pot participa în 8 mai, între orele 9.00-13.00 la ”Târgul de Joburi”. Evenimentul se va desfăşura în foaierul Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia. Târgul reprezintă o oportunitate pentru tineri, ei fiind cei mai interesaţi să cunoască piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru tinerii aflaţi în căutarea unui loc de muncă. În cadrul ”Târgului de Joburi”, tinerii vor fi faţă în faţă cu firmele din judeţul Alba, astfel vor avea şansa să îşi aleagă un loc de muncă conform pregătirii profesionale sau să se orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen lung şi mediu.

”Târgul de Joburi” este organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba. Evenimentul face parte din ”Săptămâna Naţională a Tineretului” din perioada 2-8 mai.

Camelia TOMA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax