Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Opt primării din Alba riscă să fie amendate dacă nu vor comunica Prefecturii planul lor de pregătiri pentru sezonul rece

Publicat

YouTube video

Prefectul de Alba face un apel către primarii din județ care nu au comunicat încă Instituției Prefectului planul de pregătiri pentru sezonul rece. Acesta le cere primarilor să se conformeze cât mai repede solicitării, deoarece în caz contrar vor fi amendați.

Potrivit lui Flaviu Cozuc, termenul pentru depunerea acestor planuri a fost depășit de mult (31 octombrie), iar în prezent mai există opt primării care riscă să fie sancționate. Este vorba despre Albac, Ceru Băcăinți, Horea, Miraslău, Mogoș, Ocoliș, Ohaba și Șibot.

„Vreau să fiu asigurat că, din punctul meu de vedere cel puțin, chiar dacă vor fi evenimente, pentru că nu te poți pune cu Mama Natură, am făcut tot pentru a le preveni. Dacă nici măcar aceste planuri nu au fost făcute în termen, ce să mai spun… am mai avut o întâlnire cu o parte din Comandamentul de iarnă, cu cei de la Drumuri Naționale și Județene și Electrica și am analizat puțin planurile lor de pregătire pentru sezonul rece, iar ei mi-au dar asigurări că până la sfârșitul lunii noiembrie își vor face stocurile de material antiderapant și tot ceea ce este necesar pentru pregătirea pentru sezonul rece. Le-am transmis că intenționez să merg să și verific, pentru că una este pe hârtie și alta la fața locului”, a declarat prefectul Flaviu Cozuc.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax