Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

9-10 mai: Festivalul de muzică uşoară „Vocile Cetăţii”, a treia ediţie la Alba Iulia. 10 tineri interpreţi vor lupta pentru marele premiu de 1.000 de euro

Publicat

La sfârşitul acestei săptămâni, în perioada 9-10 mai, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, 10 tineri talentaţi din ţară se vor lupta pentru trofeul „Vocile Cetăţii”. Un eveniment cu tradiţie în municipiul Alba Iulia, cea de-a III-a ediţie a festivalului reuneşte cele mai bune voci ale tinerilor interpreţi de muzică uşoară din ţară. Directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Claudiu Marean a spus că din totalul celor înscrişi, pe scenă vor urca 10 interpreţi din ţară, pentru a se lupta şi în acest an pentru marele premiu de 1.000 de euro.

Până la data limită de înscriere din 1 mai, peste 60 de tineri şi-au înscris două piese în cadrul Festivalului-concurs de muzică uşoară „Vocile Cetăţii”. Urmează selecţia celor 10 interpreţi, care vor urca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, în weekend.

Sâmbătă, 10 mai, în cadrul festivalului se va desfăşura Gala Laureaţilor, când doar unul dintre cei 10 concurenţi va fi „Vocea Cetăţii”, la cea de-a treia ediţie.

Vezi AICI câştigătorii de anul trecut ai Festivalului-concurs de muzică uşoară „Vocile Cetăţii”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax