Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

9 aprilie: Primăria Alba Iulia scoate la licitaţie păşunile din Oarda şi Miceşti. Durata contractelor de închiriere este 5 ani

Publicat

oi pasune

Primăria municipiului Alba Iulia organizează licitaţie publică, în 9 aprilie, pentru închirierea păşunilor din zona Oarda şi Miceşti. Durata contractelor va fi de 5 ani, iar preţul de pornire este de 60 de lei pe hectar.

Licitaţia are loc la sediul Primăriei, în data de 9 aprilie, de la ora 13.00. Păşunile ce vor fi închiriate aparţin domeniului privat al municipiului Alba Iulia şi sunt situate în Oarda şi Miceşti. Sunt destinate pentru păşunatul bovinelor, ovinelor şi caprinelor şi au o suprafaţă totala de 335,8031 hectare, fără a depăşi încărcătura de 1UVM/Ha.

Licitatia publică cu strigare se organizează conform OUG nr.34/2013, cu preţul minim de pornire de 60 lei/ha/an, iar durata contractului este de 5 ani.

La licitatie pot participa persoane fizice sau juridice cu domiciliul stabil (sediul) pe raza

municipiului Alba Iulia.

Caietele de sarcini se procura până vineri, 28 martie, de la sediul Serviciului Administrarea Domeniului Public si Privat, unde se face şi înscrierea la licitaţie (Alba Iulia, Calea Motilor, nr.7, bl. S1, sc. E, în perioada 31 martie-4 aprilie 2014.

În caz de neadjudecare sau amânare a şedinţei de licitaţie, aceasta se va repeta în data de 14 aprilie 2014, iar înscrierea se face în perioada 10-11 aprilie 2014.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax