Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Redescoperiţi frumusețea lucrurilor mărunte la „Festivalul Luminii” de la Alba Iulia. Gulguţe luminate în Cetatea Alba Carolina

Publicat

festivalul luminii 1 Sâmbătă, 9 mai, de la ora 19.00 în fața Obeliscului de la Poarta III a Cetății, va avea loc Festivalul Luminii. Cercetașii din Alba Iulia îşi propun şi în acest an să creeze pentru albaiulieni o ambianță care să îi ajute să se deconecteze preţ de câteva minute de agitația cotidiană și să intre într-o lume feerică, construită din gulguțe.

În weekend, la Alba Iulia va avea loc ediţia VI a Festivalului Luminii. Sâmbătă, începând cu ora 19.00, în faţa Obeliscului vizitatorii au ocazia să redescopere frumusețea lucrurilor mărunte prin sutele de forme din gulguțe care vor fi aprinse. Astfel zona se va transforma într-o lume de poveste,  spre bucuria localnicilor și a turiștilor, care sunt aşteptaţi la eveniment.

AICI puteţi vedea Festivalul Luminii organizat anul trecut la Alba Iulia.

Festivalul Luminii a apărut la idee în 2004 la Cluj, urmând ca în 2008 să se extindă la nivel național, evenimentul devenind unul sincron. La Alba Iulia, festivalul a ajuns la a VI-a ediție.

Organizatorii festivalului, cercetaşii din Alba Iulia spun că Festivalul Luminii este „o idee, un alt fel de festival, un spațiu de manifestare artistică a tinerelor talente, o atmosfera unică creată timp de 2 ore”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax