Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A acostat un bărbat în gara din Teiuş pentru a întreţine relaţii sexuale şi i-a sustras banii din buzunar. Femeie din Alba Iulia, cercetată pentru furt

Publicat

O femeie în vârstă de 36 de ani din Alba Iulia este cercetată pentru furt după ce l-a acostat pe un bărbat în Staţia CFR Teiuş, i-a propus să întreţină relaţii sexuale şi i-a sustras banii din buzunarul hainei.

Femeia a fost identificată marţi, în timpul unei acţiuni organizate de poliţişti pentru menţinerea climatului de siguranţă civică, prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea ilegalităţilor.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că sâmbătă după-amiaza, în timp ce se afla în Staţia CFR Alba Iulia, M.V.E. l-a acostat pe un bărbat, în vederea întreţinerii de relaţii sexuale, iar ulterior i-a sustras suma de 350 lei din buzunarul hainei.

Faţă de femeie, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Tot marţi, în timpul acţiunii derulate de poliţiştii din Alba Iulia precum şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate (Vinţu de Jos şi Galda de Jos), aceştia au aplicat 47 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.360 lei, cele mai multe (33), pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax