Connect with us
Publicitate

Uncategorized

A decis să își pună capăt zilelor: Un bărbat de 47 de ani din Alba Iulia s-a spânzurat de țeava de gaz din holul locuinței

Publicat

Un bărbat de 47 de ani din Alba Iulia a decis să își pună capăt zilelor. Acesta a fost găsit de fiul său, în holul locuinței. Bărbatul a fost transportat la morgă.

La data de 16 ianuarie 2013, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un tânăr din Alba Iulia, cu privire la faptul că l-a găsit pe tatăl său spânzurat de ţeava de gaz din holul locuinţei lor.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a identificat cadavrul lui C.G., de 47 de ani, din Alba Iulia, la examinarea sumară a acestuia nefiind identificate urme de violenţă.

Acesta a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Alba, urmând să fie efectuată necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax