Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

A depus jurământul: Inginerul Ioan Oltean a fost numit consilier județean în locul lui Sorin Bumb

Publicat

YouTube video

Consilierii județeni din Alba au un nou coleg. Este vorba despre democrat-liberalul Ioan Oltean, care îi va lua locul lui Sorin Bumb, în CJ Alba. Acesta a depus jurământul de numire în cadrul ședinței ordinare de joi dimineaţa.

Ioan Oltean este de profesie inginer mecanic și a absolvit facultatea la Petroșani, ca șef de promoție, în 1974. Democrat-liberalul a lucrat la întreprinderea minieră și a fost diriginte de șantier la Fabrica de Confecții din Baia de Arieș. Acesta fost primul primar al Băii de Arieș, după Revoluție și consilier local în oraşul menţionat. În 1997, Oltean a deschis o afacere privată, iar în prezent deține, împreună cu soția, o brutărie. Consilierul județean are 60 de ani.

Reamintim că Sorin Bumb a renunțat la funcția de consilier județean pentru a participa la concursul pentru postul de administrator public în cadrul CJ Alba, pe care l-a și obţinut.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax