Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A fost lansată licitația privind modernizarea străzilor din cartierul de blocuri Uioara de Sus din Ocna Mureș

Publicat

Licitația privind modernizarea străzilor din cartierul de blocuri Uioara de Sus din Ocna Mureș a fost lansată joi, 6 decembrie. Lucrările de modernizare a arterelor vor fi demarate la începutul anului viitor, dacă, în urma licitației, nu vor apărea contestații.

Valoarea estimată a proiectului „Proiectare modernizare cartier Blocuri Uioara de Sus” este de 16.000 de lei de lei fără TVA. Acesta cuprinde lucrări de modernizare a patru patru străzi din cartier. Este vorba despre strada Lungă, care va fi asfaltată pe o lungime de 400 m carosabil şi trotuar, începând de la baza dealului Hagău. Strada Salcâmilor va fi modernizată prin bordurare şi asfaltare a carosabilului (lăţime 5,5 m) şi a trotuarului pe partea cu casele (1,2 m lăţime).

Și strada Blocurilor va fi modernizată a prin bordurare şi asfaltare a carosabilului (lăţime 5,5 m) şi trotuarului pe partea cu casele (1,2 m lăţime).

Aleea Independenţei se va amenaja complet cu trotuare, bordurări, asfaltare; de asemenea, se vor amenaja spaţii verzi cu mobilier urban, parcuri de joacă şi terenuri de sport. Iluminatul public în zonă va fi modernizat în totalitate.

Data limită de depunere a ofertelor este de 21 decembrie 2012.

De asemenea, alte trei străzi din oraş vor intra în modernizare. Citiţi mai multe detalii, aici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax