Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat 1500 de lei solicitaţi de la ATM-ul unei bănci de către alt client. Bărbat din Bucium, cu dosar penal

Publicat

bancomat A profitat de nerăbdarea unui client care solcitase bani de la ATM-ul unei bănci din Abrud şi nu a mai aşteptat până bancomatul a procesat operaţiunea şi a luat el cei 1500 de lei pe care, în cele din urmă, aparatul i-a eliberat. Este „isprava” unui bărbat de 36 de ani din Bucium, care s-a ales acum cu dosar penal.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud l-au identificat miercuri pe N.M.E., de 36 de ani, din comuna Bucium, ca persoană bănuită de comiterea furtului unei sume de bani, de la ATM-ul unei bănci, în dauna unui cetăţean care tocmai solicitase extragerea unei sume de bani.

În timp ce se afla în spatele unui cetăţean care a efectuat operaţiuni la ATM-ul unei bănci din Abrud, a sustras suma de 1.500 de lei pe care aparatul a emis-o, urmare a solicitării păgubitului.

Întârzierea în efectuarea operaţiunii l-a determinat pe păgubit să intre în agenţia bancară, unde a solicitat explicaţii, însă, în timpul cât acesta se afla în interiorul agenţiei, aparatul a eliberat suma de bani solicitată, iar N.M.E. şi-a însuşit-o şi a plecat în grabă de la locul comiterii faptei.

Cu ocazia activităţilor de cercetare desfășurate de poliţişti, întreaga sumă sustrasă a fost recuperată şi restituită păgubitului.

Faţă de N.M.E., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate