Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat autoutilitara unui proprietar la care lucra și a condus-o băut și fără permis. Dosar penal pentru un bărbat din Căpud

Publicat

Un bărbat fără permis de conducere și care era sub influența alcoolului a furat o autoutilitară lăsată de proprietar cu cheile în contact. A fost oprit de polițiști la Căpud. În sarcina sa au fost reținute 3 infracțiuni.

Potrivit IPJ Alba, duminică, în jurul orei 17.15, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au fost sesizați, prin 112, de către un bărbat din localitatea Șeușa, comuna Ciugud, cu privire la faptul un bărbat care îl ajută în gospodărie i-a sustras autoutilitara pe care o lăsase, în curtea locuinței, cu cheile în contact.

Autoutilitara reclamată ca și furată a fost identificată în trafic și oprită, de către polițiștii din Teiuș, pe raza localității Căpud.

La volanul acesteia se afla bărbatul de 52 de ani, din Căpud, indicat de reclamant ca fiind autorul furtului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax