Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat un telefon mobil în valoare de 800 de lei. Un tânăr din Alba Iulia este cercetat de polițiști

Publicat

furt telefon mobil

Un tânăr din Alba Iulia este cercetat de polițiști după ce a fost identificat ca fiind autorul unui furt. Aflat pe terasa unui local din oraș, acesta a furat telefonul mobil al unui client.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat, miercuri, pe M.D.V., de 26 de ani, din Alba Iulia, care este principalul suspect de comiterea unui furt de telefon mobil, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 19 august.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că în data de 19 iunie, în timp ce se afla pe terasa unui local public din municipiul Alba Iulia, tânărul, cunoscut cu antecedente penale, a sustras telefonul mobil al unui client.

Cu ocazia cercetărilor, telefonul mobil, în valoare de 800 de lei a fost recuperat şi restituit păgubitului, iar faţă de suspect au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax