Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A ieşit cu maşina “în decor”, la Pâclişa. Şofer din Alba Iulia, cercetat pentru fugă de la locul accidentului. A fost “reclamat” de un pasager

Publicat

pol

Un tânăr din Alba Iulia este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului şi conducerea autoturismului sub influenţa alcoolului, după ce a pierdut controlul maşinii şi a ajuns pe malul unui pârâu, pe DJ 107 A, la Pâclişa. Pentru că bărbatul care se afla în maşină i-a spus că nu va merge la spital, şoferul nu a anunţat accidentul la poliţie. Însă pasagerul s-a răzgândit.

Joi, 26 decembrie, în jurul orei 00.30, Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către personalul medical din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, despre faptul că la Secţia Primiri Urgente s-a prezentat un bărbat care a declarat faptul că a fost victima unui accident rutier produs pe raza municipiului Alba Iulia.

La spital, partea vătămată, un bărbat de 30 de ani, din comuna Vinţu de Jos a declarat că a fost victima unui accident rutier, produs pe DJ 107 A, la intersecţia cu strada Garoafei din localitatea Pâclişa, el fiind pasager într-un autoturism al cărui număr de înmatriculare nu-l reţine.

Din primele cercetări efectuate a reieşit că evenimentul rutier a avut loc în data de 25 decembrie, în jurul orei 19.30. Poliţiştii au stabilit că Petru I. M. de 24 ani, domiciliat în municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe DJ107A, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, iar la intersecţia cu strada Garoafei, la efectuarea unui viraj spre stânga, a pierdut controlul direcţiei, iar autoturismul a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a oprit în malul pârâului aflat pe partea stângă a drumului, pe direcţia de deplasare Vinţu de Jos – Alba Iulia. Autoturismul a fost avariat şi pasagerul a suferit leziuni.

După accident, având în vedere că victima a fost de acord să nu meargă la spital pentru primirea de îngrijiri medicale, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără a anunţa unitatea de poliţie competenta despre producerea accidentului rutier.

În urma consultării, bărbatul a fost diagnosticată cu vătămări corporale care nu i-au pus viaţa în pericol şi nu au determinat internarea sa în spital.

Petru I. M. a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, care a indicat o valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infractiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului în urma căruia au rezultat vătămări corporale, şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având în sânge o îmbibaţie alcoolica peste limita legală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax