Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

GALERIE FOTO : Târgul de Fete de pe Muntele Găina: Parada portului popular și finala concursului „Cultură pentru Cultură”

Publicat

parada

Târgul de Fete de pe muntele Găina, devenit tradiție de peste două sute de ani, a început sâmbătă, de ziua Sfântului Ilie, în comuna Avram Iancu. Parada Portului Popular,  finala concursului „Cultură pentru Cultură” și un extraordinar spectacol folcloric, cu tulnicărese, meșteșugari și dansatori, sunt doar câteva dintre elementele care vor aduce sărbătoarea în comună.

Localnici și turiști s-au strâns sâmbătă în comuna Avram Iancu pentru a asista la spectacolele de muzică și dansuri populare pregătite de finaliștii consursului „Cultură pentru Cultură”, care a început la ora 11.00. Participanții sunt membrii formațiilor artistice din comunele Roşia de Secaş, Poiana Vadu Moţilor, Ciugud şi Câlnic.

După-amiază si seara, distracția a continuat cu recitalurile tulnicăreselor și ale ansamblurilor invitate.

Vezi mai jos o galerie foto de la eveniment

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Adi

    miercuri, 24.07.2013 at 17:57

    Pacat ca Targul de fete de pe Muntele Gaina nu este suficient promovat nici in tara si cu atat mai putin in strainatate pentru a aduce turisti in Muntii Apuseni.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax