Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A încercat să fure patru motoare și a fost prins în flagrant: Un tânăr din Alba Iulia a fost reținut de polițiști și urmează să fie propus pentru arestare preventivă

Publicat

pol

Un tânăr de 18 ani din Alba Iulia este reținut de polițiști după ce a fost prins în flagrant încercând să fure patru motoare din magazia unei firme. Poliția a fost sesizată de către un cetățean, iar, la fața locului, oamenii legii au reușit să îl identifice pe unul dintre cei doi autori ai furtului. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

În data de 8 martie 2013, orele 12.55, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, de către un cetăţean din Alba Iulia, cu privire la faptul că două persoane necunoscute au sustras din incinta unei societăţi comerciale din Alba Iulia, 4 motoare iar în momentul în care au fost observate de reclamant, au fugit.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi cu sprijinul angajaților societății din care au fost sustrase bunurile, s-a reușit prinderea unuia dintre suspecţi, D.N.D., de 18 ani, din Alba Iulia.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul, împreună cu un altul, care până în prezent a rămas neidentificat, a pătruns prin efracţie într-o magazie a societăţii comerciale, de unde au sustras patru motoare electrice în valoare de 4.800 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit societății păgubite iar faţă de D.N.D. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea celui de-al doilea suspect, în vederea tragerii lui la răspundere penală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax