Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A încercat să vândă un dispozitiv de ochire pentru armele de vânătoare, interzis la deținere. Bărbat din Ciugud, cu dosar penal

Publicat

Polițiștii din Alba l-au prins, în flagrant, pe un bărbat care încerca să vândă în dispozitiv de ochire cu laser, pentru armele de vânătoare, interzis la deținere. A fost întocmit dosar penal.

Potrivit IPJ Alba, la data de 8 ianuarie 2021 polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba l-au prins, în flagrant delict, pe un bărbat de 44 de ani, din comuna Ciugud, județul Alba, în timp ce încerca să comercializeze un dispozitiv cu emisie laser, destinat armelor de vânătoare care permite iluminarea și fixarea vânatului la o distanță de 200 de metri, care este interzis la deținere sau comercializare, potrivit legislației în vigoare.

Dispozitivul a fost indisponibilizat, iar față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „deținere, port, confecționare precum și orice altă operațiune privind circulația armelor letale a munițiilor, mecanismelor sau dispozitivelor acestora…. fără drept”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 342, alin. 1 din Codul Penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax