Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A nouălea caz de coronavirus CONFIRMAT în România. Un bărbat de 40 de ani, din Hunedoara, pozitiv la testare

Publicat

Un nou caz de infectare cu COVID-19 a fost confirmat la un bărbat de 40 de ani din Hunedoara, informează, vineri, Grupul de Comunicare Strategică. Acesta este al nouălea caz de coronavirus confirmat în România.

„A fost confirmat un nou caz pozitiv în urma testului pentru coronavirus (COVID-19), respectiv un bărbat de 40 de ani din Hunedoara. Persoana se afla în izolare la domiciliu din 26 februarie, întrucât a revenit în ţară din Italia (Bergamo).

Citește și DOUĂ noi cazuri de coronavirus, confirmate în România. Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 17

În cursul zilei de ieri (n.r. joi) i-au fost recoltate probe, după ce bărbatul a manifestat febră”, precizează sursa citată.

Bărbatul va fi internat la Spitalul de boli infecţioase din Timişoara şi a fost declanşată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor persoanelor cu care s-a aflat în contact.

Autoritățile au confirmat, vineri dimineața, al optulea caz de infecție cu coronavirus în România, un pacient de 51 de ani, din județul Olt, care a intrat în contact cu bărbatul de 71 de ani, din Suceava, diagnosticat cu COVID – 19 după ce s-a întors din Italia.

La nivel național, se află în carantină 22 persoane, pentru alte 12.619 de persoane fiind dispusă măsura auto-izolării la domiciliu.

Până la această oră, au fost prelevate și analizate 734 probe de la persoanele care au sosit în România din zone afectate de infecția cu COVID-19 (coronavirus) ori persoane care au intrat în contact cu pacienți confirmați cu acest virus. Dintre acestea, 726 au ieșit cu rezultat negativ,adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu virusul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax