Connect with us
Publicitate

BLAJ

A patra victimă a tragicului accident rutier din Turcia. Soțul Andreei Ilieș a DECEDAT la scurt timp după înmormântarea acesteia

Publicat

accident

Încă o victimă a tragicului accident rutier din Turcia în care și-au pierdut viața membrii familiei Ilieș. Soțul Andreei Ilieș, un cetățean italian, grav rănit în urma impactului a decedat la spital, la scurt timp după înmormântarea soției și a socrilor săi. 

Cetățeanul italian, soțul lui Andreei Ilieș, grav rănit în accidentul petrecut pe 29 septembrie în Turcia, a decedat la scurt timp de la înmormântarea familiei Ilieș.

CITEȘTE ȘI: Victimele tragediei din Turcia, aduse sâmbătă acasă. Vor fi depuse la capela greco-catolică din Blaj

Acesta a fost internat cu răni grave într-un spital, dar în cele din urmă a decedat. Cetățeanul italian era căsătorit de foarte puțin timp cu Andreea Cătălina Ilieș.

Reamintim că teribilul accident rutier a avut loc pe 29 septembrie, la ora 17:30.

Cele patru persoane au aterizat în Antalya şi un microbuz i-a preluat pentru a-i transfera la hotelul din Kemer unde urmau să fie cazaţi.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: TRAGEDIE! O familie foarte cunoscută din Blaj a pierit într-un accident de circulație, în Turcia. Trei persoane decedate

Din cauza vitezei pe un drum umed, pe o ploaie torenţială, şoferul turc al microbuzului a pierdut controlul volanului, a derapat şi s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului.

Andreea Cătălina şi părinţii ei au murit pe loc. Şoferul microbuzului, soțul Andreei şi alţi trei pasageri au fost preluaţi de ambulanţe în stare critică.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax