Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A plătit 5 lei pe o cafea și a primit rest 95 de lei. Cum a reușit o femeie să înșele angajata unei benzinării din Alba Iulia

Publicat

bani

O femeie din județul Ialomița s-a ales cu dosar penal la Alba Iulia, după ce a înșelat angajata unei benzinării din municipiu. A plătit o cafea cu 5 lei și a reușit să o convingă să-i dea rest 95 de lei. Escroaca a fost prinsă la Teiuș, de Poliție, în trafic.

Polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați marți, prin 112, de către reprezentanții unei stații de carburanți din municipiu, cu privire la faptul că o angajată a fost înșelată cu o sumă de bani, transmite IPJ Alba.

Din primele cercetări, polițiștii au constatat că o femeie i-a fi cerut vânzătoarei o cafea și i-ar fi înmânat o bancnotă de 5 lei. După ce a primit cafeaua, femeia i-a spus vânzătoarei că a uitat să-i dea restul și că a plătit cu o bancnotă de 100 de lei. Aceasta a primit restul de 95 de lei și a ieșit din magazinul stației.

Cu sprijinul polițiștilor din Teiuș, autoturismul cu care se deplasa aceasta a fost identificat și oprit, pe raza orașului Teiuș.

Pe numele femeii, în vârstă de 41 de ani, din comuna Ograda, județul Ialomița, a fost întocmit dosar penal, pentru înșelăciune.  

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax