Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A transportat lemn fără acte, cu un tractor neînmatriculat şi fără permis. Dosar penal, amendă de 5000 de lei şi bunuri confiscate pentru un tânăr din comuna Meteş

Publicat

utilaje tractorUn bărbat de 31 de ani din comuna Meteș s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști, în timp ce transporta, cu un tractor neînmatriculat și fără să dețină permis de conducere, material lemnos fără documente legale de proveniență. Oamenii legii au confiscat confiscat atât materialul lemnos, cât şi tractorul folosit la transportul acestuia, iar șoferul s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, la data de 24 ianuarie, în jurul orei 18.00, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au oprit, pentru control, pe raza localităţii Tăuţi, pe M.I., de 31 de ani din comuna Meteş, care transporta cu un tractor, material lemnos.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar tractorul nu este înmatriculat sau înregistrat. În plus, M.I. nu deţinea documente legale de provenienţă şi transport pentru materialul lemnos transportat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat pentru conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

În ceea ce priveşte transportul de material lemnos, în conformitate cu art. 19 alin 1 lit. a din Legea 171/2010 privind sancţionarea contravenţiilor silvice, poliţiştii i-au aplicat lui M.I. o amendă, în valoare de 5.000 de lei, fiind confiscat atât materialul lemnos cât şi tractorul folosit la transportul acestuia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax