Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acces gratuit la internet, în patru comune din judeţul Alba. Primesc 12.000 de lei de la CJ pentru instalarea echipamentelor şi alte cheltuieli

Publicat

internet la sate Patru comune din judeţul Alba au intrat în seria localităţilor din mediul rural unde este internet gratuit, în spaţii publice. Modificări la acordurile de cooperare demarate anul trecut cu Consiliul Judeţean Alba, pentru acordarea co-finanţării, sunt pe ordinea de zi a şedinţei CJ de joi, 29 septembrie.

Consiliul Judeţean va încheia acte adiţionale la acorduri de cooperare cu primăriile din Berghin, Şpring, Roşia Montană şi Noşlac.

Obiectul acestor acte adiţionale includ modificări referitor la durata acordului şi sumele pentru finanţare.

Astfel, pentru implementarea Proiectului „Realizarea unor puncte de acces liber la internet în locaţii publice din comunele judeţului”, la Berghin, “durata acordului este de 2 ani de la data semnării acordului, începând cu data de 1.10.2015 și până la data de 30.09.2017.”

Pentru comuna Şpring, durata acordului este tot de de 2 ani, de la 16.10.2015 până la data de 15.10.2017.”

Aceleaşi date sunt valabile şi pentru Roşia Montană.

În cazul comunei Noşlac, durata acordului este de 1 an de la data semnării acordului, cu posibilitatea prelungirii acestuia.

De asemenea, pentru fiecare dintre aceste primării, județul Alba prin Consiliul Judeţean Alba alocă suma maximă de 3.000 lei/an pentru locație, pentru instalarea echipamentelor necesare proiectului și achitarea contravalorii abonamentelor Internet Wi-Fi.

Vezi şi Acces gratuit la internet pentru locuitorii din comunele Berghin, Noșlac, Roșia Montană și Șpring. Proiect la aprobat în CJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax