Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident grav în Galda de Jos: O femeie de 70 de ani a murit strivită între o maşină, un zid şi o ţeavă de gaz

Publicat

Un accident grav s-a produs miercuri, în jurul orei 16.00, în Galda de Jos. O persoană a decedat.

Din primele cercetări, şoferul unui autoturism Dacia a pierdut controlul volanului şi a lovit o femeie de 70 de ani. În urma impactului, femeia a decedat.

Maşina a lovit şi avariat şi o ţeavă de gaz din zonă, fapt ce a făcut necesară deplasarea echipelor de intervenţie, pentru a remedia situaţia şi a preveni alte incidente.

Echipaje ale Poliţiei şi ISU s-au deplasat la locul accidentului. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Alba, Alina Balaş, şoferul maşinii nu a fost grav rănit, iar acesta a refuzat să fie transportat la spital pentru investigaţii suplimentare. Femeia de 70 de ani a murit după ce a fost prinsă între autovehicul, un zid şi ţeava de gaz. Aceasta se afla pe trotuar la momentul în care a fost acroşată de maşină.

ISU Alba a intervenit cu o autospecială de descarcerare pentru scoaterea victimei dintre fiarele contorsionate ale maşinii, zid şi ţeava de gaz. La faţa locului au fost prezente şi o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stins incendii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax