Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Accident cu trei răniți la Cărpiniș, în Munții Apuseni. O maşină s-a lovit de o stivă de bolţari

Publicat

noapte

Stația de pompieri Cîmpeni a intervenit, sâmbătă seara, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, în cooperare cu un echipaj de Ambulanţă, la un accident rutier. 

Accidentul s-a petrecut sâmbătă seara, în satul Cărpiniș, din Munții Apuseni. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au anunțat că trei persoane au fost rănite. Victimele nu au rămas încarcerate.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 20.40, polițiști din Abrud a intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier ce a avut loc pe DN 74 A, pe raza localității Cărpiniș.

Un tânăr de 20 ani, din comuna Roșia Montană, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Cărpiniș, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, a ieșit de pe carosabil și a intrat în coliziune cu o stivă de bolțari care erau depozitați pe terenul unui cetățean.

În urma accidentului, conducătorul auto și alți doi tineri, de 29 și 27 de ani, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Față de acesta, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax