Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT de MUNCĂ grav la Alba Iulia: Un bărbat s-a electrocutat şi a căzut de la 9 metri înălţime

Publicat

smurd

ambulanta smurd 2Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, cetăţean al Republicii Moldova, a fost rănit grav în urma unui accident de muncă petrecut vineri după-amiaza, în Alba Iulia. Acesta se afla pe acoperişul unei hale, s-a electrocutat şi a căzut de la aproximativ 8-9 metri înălţime. A fost transportat la spital.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 14.30-15.00, pe şantierul de construcţie a unei hale, pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, la ieșirea spre Cluj.

Bărbatul, administratorul unei firme din Chişinău, încerca să monteze o prelată în partea superioară a halei, în momentul accidentului.

În momentul în care a încercat să manevreze o ţeavă metalică, având în vedere că în apropiere se afla o linie de înaltă tensiune, ar fi intrat în câmpul electric al acesteia şi s-a electrocutat.

În urma şocului, s-a prăbuşit la sol, de la o înălţime de aproximativ 9 metri, a precizat, pentru Alba24, şeful Serviciului Control Securitate și Sănătate în Muncă de la ITM Alba, Vasile Suciu. Potrivit acestuia, unii martori au precizat că au observat scântei, în momentul în care bărbatul s-a electrocutat.

A fost transportat de urgenţă la spitalul din Alba Iulia, în stare de inconștiență.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax