Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident de muncă la „Elis” Petreşti. Un muncitor de 27 de ani s-a ales cu piciorul fracturat

Publicat

Un accident de muncă a fost înregistrat în incinta fabricii de pavaje „Elis” Petreşti, sâmbătă, în jurul orei 9.00. Un muncitor a suferit o fractură la piciorul stâng, fiind transportat la Spitalul Judeţean Alba.

Este vorba despre un tânăr de 27 de ani. Un motostivuitor i-a trecut peste picior, iar laba piciorului stâng i-a fost distrusă. A fost transportat de urgenţă la spitalul din Alba.

Poliţia şi ITM au deschis acţiunile de cercetare pentru stabilirea condiţiilor în care s-a produs accidentul de muncă.

UPDATE: Reprezentanţii IPJ Alba au făcut următoarele precizări:

„În data de 09.10.2011, ora 0858 , Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată în legătură cu faptul că în incinta unei societăţi comerciale din Petreşti, a avut loc un accident de muncă în urma căruia o persoană a fost rănită.

Din primele cercetări efectuate de echipa deplasată la faţa locului s-a stabilit că M.D.S., de 23 de ani, din comuna Săsciori, angajat al societăţii, în timp ce manevra un motostivuitor, l-a surprins şi accidentat pe F.I.C., de 27 de ani, din comuna Şugag, angajat al aceleiaşi firme.

În urma accidentului F.I.C. a suferit leziuni la nivelul piciorului stâng, fiind transportat la  Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si împrejurărilor în care s-a produs acest accident.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax